Annike Thorén och Susanne Wettergren. Foto: Peab/Oliver Wettergren.
Publicerat 11 mars, 2020

Peab rekryterar dubbelt i Sydost

Peab rekryterar två distriktschefer till sitt affärsområde projektutveckling i sydost. Susanne Wettergren Östergötland/Nyköping och Annike Thorén i Småland/Blekinge

Susanne Wettergren kommer närmast från Tengbom arkitekter och har en bred erfarenhet inom projektutveckling från sina tidigare roller som säljare, projektutvecklare och distriktschef i Linköping. Hon ersätter nu Per Svedberg, som i sin tur blir affärsutvecklare.

[ Annons ]

– Jag ser verkligen fram emot att få stärka och utveckla projektutvecklingsverksamheten nära våra kunder. Med ett tydligt fokus på lokal förankring och förståelse kan vi vässa bostadserbjudandet och våra samhällsnyttiga projekt ytterligare, säger Susanne Wettergren.

Annike Thorén har en bakgrund som vd på Hamhus i Jönköping och har dessutom varit marknadschef och projektutvecklare på NCC. Annike går in i rollen som chef för det nybildade distriktet Småland/Blekinge med uppdraget att bygga ut projektutvecklingsverksamheten där.

– Jag har alltid brunnit för de viktiga lokala samhällsbyggnadsfrågorna. Det är därför mycket inspirerande och kul att få bli en del av Peabs lokala satsning på projektutveckling i Småland/Blekinge, säger Annike Thorén.

Den nya organisationen är tänkt att prioritera kännedom om den lokala marknaden och en tydlig lokal närvaro.

– Rekryteringarna ingår i vår strategi att bli ännu mer lokala inom vår projektutvecklingsverksamhet. Det är jätteroligt att vi har lyckats rekrytera två så rutinerade och engagerade personer med en så tydlig lokal profil. Med Susanne och Annike stärker vi den lokala affären ytterligare, vi ska alltid vara nära våra kunder, säger Stefan Allansson, chef för projektutveckling riks i ett uttalande.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]