Stefan Tilly, projektledare Patriam. Foto: Patriam.
Publicerat 2 maj, 2016

Patriam rekryterar projektutvecklare

Bostadsutvecklingsbolaget Patriam rekryterar projektutvecklaren Staffan Tilly. Han kommer närmast från Ebab Fastighetsutveckling och har dessförinnan arbetat på JM.

Patriams affärsidé är att uppföra exklusiva och hållbara bostäder i Storstockholm. Från år 2020 ska bolaget producera minst 300 egeninitierade lägenheter per år till ett värde om närmare 1,5 miljarder svenska kronor.

[ Annons ]

Som ett led i den planen har företaget rekryterat Staffan Tilly till rollen som projektutvecklare.

– För oss är Staffan Tilly perfekt. Han har ett öga för kvalitet och gestaltning och har dessutom lång erfarenhet. Staffan kommer att bli en utmärkt samordnare av våra framtida projekt, säger Andreas Holmberg, vd på Patriam.

Staffan Tilly kommer närmast från Ebab Fastighetsutveckling där han under sju år jobbat med projekt i tidiga skeden och utveckling av bostäder. Innan dess arbetade han med bostadsutveckling, kommersiella fastigheter och i olika stabsfunktioner på JM.

– Patriam har en intressant syn på framtidens bostäder och självklart hoppas jag kunna bidra till företagets fortsatta framgångar, säger Staffan Tilly.

Staffan Tilly tillträdde sin tjänst 1 maj 2016.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]