[ Annons ]

Foto: Parmaco.
Publicerat 1 juni, 2021

Parmaco rekryterar vd

Alexander Nordlund är ny vd för Parmaco Sverige. Han kommer närmast från samma roll på Adaptep Norge och börjar sin tjänst omgående. 

Alexander Nordlund har har en lång bakgrund i modulbyggnadsbranschen. Förutom Adapteo, där han var vd för verksamheten i Norge, har han bland annat varit på Temporent och Nordic Modular. 

–  Jag är hedrad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att lära känna det svenska teamet. Det finns stora behov på den svenska marknaden för byggnader inom utbildning och barnomsorg och där har Parmaco en viktig plats, säger Alexander Nordlund.

[ Annons ]

Parmaco är en finsk utvecklare av modulära utbildningsbyggnader i Norden och har varit verksamma i Sverige sedan 2015. Alexander Nordlund kommer att arbeta utifrån Parmacos svenska huvudkontor i Solna och   rapportera direkt till Parmacos koncernchef Sami Laine i Finland.

– Jag är väldigt glad för att Alexander blir en del av Parmacos ledningsgrupp. Med hans omfattande bakgrund inom modulbyggandsbranschen är han en branschexpert som kommer att tillföra vår verksamhet i Sverige ytterligare bredd och kvalitet, säger Sami Laine.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]