[ Annons ]

Axel Edwall och Filip Alexandersson lämnar Savills för att tillsammans starta konsultbolaget Panreal.
Publicerat 14 augusti, 2014

Panreal vill utmana branschen

Axel Edwall och Filip Alexandersson lämnar Savills för att tillsammans starta konsultbolaget Panreal.

Det nya rådgivningsbolaget Panreal, som riktar in sig på kommersiella fastighetstransaktioner inom Sverige åt investerare och fastighetsägare, utmanar inom transaktionsrådgivning. Bolaget kommer att rikta in sig på kommersiella fastighetstransaktioner inom Sverige på uppdrag av såväl internationella och inhemska investerare och fastighetsägare.

[ Annons ]

Axel Edwall och Filip Alexandersson var transaktionsteamet på Savills Göteborgskontor under tre år. Hittills i år har de tillsammans genomfört fastighetstransaktioner med ett totalt underliggande fastighetsvärde om cirka en miljard kronor.
– Vi har haft en framgångsrik tid på Savills och känner att vi fått oerhört positiv respons från aktörer på marknaden. Vi har i princip drivit det hela själva och lyckats stå för en stor del av transaktionsintäkterna på Savills, säger Axel Edwall.

– Med stor erfarenhet från en större konsultorganisation är vi nu oerhört taggade för detta och ser fram emot att skapa nya affärer på transaktionsmarknaden under Panreal, säger Filip Alexandersson.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]