[ Annons ]

Norra Kajen i Sundsvall. Foto: Shutterstock.
Publicerat 9 februari, 2021

Oscar Properties bygger i Sundsvall

Oscar Properties förvärvar tre byggrätter i Sundsvall. Tanken är att bygga 200 lägenheter i det expansiva området Norra Kajen. 

Byggrätterna är belägna vid vattnet i Sundsvalls hamn och de 200 lägenheterna får en blandad upplåtelseform, med både hyres- och bostadsrätter. 

– Vi ser en betydande potential i att etablera oss på attraktiva områden i hela Sverige, där vårt främsta fokus är att bygga bostäder av hög kvalitet med fokus på design, som många har råd med. Det är därför mycket glädjande att vi nu förvärvar flera byggrätter i Sundsvall där avsikten är att bygga såväl bostads- som hyresrätter, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

[ Annons ]

Han säger till Sundsvalls Tidning att det dock inte handlar om några lyxlägenheter, som bolaget annars gjort sig känt för.

– Det stämmer. Vi har genomfört många stora projekt i Stockholm där vi fått stor uppmärksamhet. Vi är kända för våra hus och vi satsar lite extra på utseendet. Vi vill att husen ska sticka ut i Sundsvall också, men det handlar inte om några premiumlägenheter som i Stockholm. Vi anpassar oss till den marknad som finns där vi ska bygga, säger Oscar Engelbert till tidningen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]