Bild: Atrium Ljungberg
Publicerat 31 oktober, 2018

Ombyggnationen av Forumkvarteret färdig

Det har tagit två år, men nu är renoveringen av gallerian i Forumkvarteret i Uppsala klar. Det firar Atrium Ljungberg med att hyra ut de två sista butikslokalerna till Sushi yama och Apoteket.

Atrium Ljungberg har sedan i början av 2017 gjort en betydande upprustning och ombyggnad av Forumkvarteret. Framför allt när det gäller galleriadelen, där ytor frigjorts och ett tydligt, invändigt huvudstråk skapats. Butikerna har koncentrerats till gatuplan och har stärkts med bland annat skokonceptet Sneakers point, Espresso house samt den norska restaurangkedjan Egon.

[ Annons ]

– Vår ambition är att Forumkvarteret ska bli ett urbant innerstadskvarter med ett starkt utbud av handel, restauranger och caféer, kombinerat med bostäder och attraktiva kontorsmiljöer. Forumkvarteret ska vara en mötesplats mitt i city, en plats som lever under dygnets alla tider. Vi är väldigt glada över att både Sushi yama och Apoteket valt att etablera sig hos oss. De har starka och uppskattade koncept som kommer att komplettera nuvarande utbud väldigt bra, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

Forumkvarteret blir Sushi yamas tredje etablering i Uppsala, efter att man har haft siktet på gallerian under ett tag.

– Många av våra gäster har haft önskemål om flera etableringar i staden. Intresset för just Forumkvarteret har funnits ett tag. Dels för gallerians placering, mitt i city på gågatan, dels för att vi tror på en symbios av både mode och socialt liv, säger Danny Barsoum, varumärkeschef på Sushi Yama.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]