[ Annons ]

Foto: Olov Lindgren.
Publicerat 17 augusti, 2020

Olov Lindgren installerar öppet bredband

Olov Lindgrens installerar fiber i samtliga fastigheter. Det innebär att bostadshyresgästerna får tillgång till ett öppet bredbandsnät med ett stort utbud av leverantörer och tjänster inom TV, bredband och telefoni.

Det nya avtalet innebär att hyresgästerna får en ny portal, där de enkelt kan beställa tjänster. En av fördelarna är att kapaciteten kan skalas upp för att möta hyresgästernas och förvaltningens behov i många år framåt.

? Vi har valt att satsa på ett öppet bredbandsnät då det ökar valfriheten för våra hyresgäster genom att de får ett stort utbud av leverantörer och tjänster att välja mellan. Med fiber sätter inte tekniken några gränser för de digitala möjligheterna, säger Anders Fagerkrantz, fastighetschef på Olov Lindgren. 

[ Annons ]

Det nya bredbandsnätet skapar en stabil och säker infrastruktur so underlättar kommunikationen inom och mellan fastigheterna och dess tekniska system. Datan och systemen ger effektiv styrning av fastigheterna som samtidigt som miljöpåverkan minskar.

? Vi är väldigt glada över förtroendet som Olov Lindgren visar genom att välja oss som leverantör. Med vår lösning får hyresgästerna tillgång till ett brett utbud av tjänster inom bredband, TV och telefoni från Sveriges ledande tjänsteleverantörer. Det känns även positivt att kunna bidra till digitalisering av Olov Lindgrens förvaltning, säger Pär Skoglund, försäljningschef på iTUX.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]