[ Annons ]

Foto: Viktoria Park
Publicerat 5 april, 2018

Ola Svensson ny fastighetschef i Victoria Park

Ola Svensson blir ny fastighetschef i Viktoria Park. Han kommer närmast från samma roll hos Stena Fastigheter.

Förutom rollen som fastighetschef kommer Ola Svensson även ingå i koncernledningen. Han tillträder sin roll senast den 27 juni.

[ Annons ]

– Det är mycket glädjande att kunna presentera Ola Svensson som vår nya fastighetschef. Han har en lång erfarenhet och gediget kunnande om fastighetsbranschen, inte minst vad avser drift och förvaltning. Vi har tidigare arbetat tillsammans på Akelius och jag känner honom därmed väl, vilket borgar för en friktionsfri överlämning. Ola kommer att bli en viktig faktor i vår fortsatta expansion, säger Victorias Parks tillträdande VD Per Ekelund.

Ola Svensson har, förutom tjänsten som fastighetschef på Stena Fastigheter, varit regionchef på Rikshem samt bland annat varit styrelseledamot i Fastighetsägarna Syd samt ledamot i Hyresnämnden.

– Det känns mycket stimulerande att tillträda rollen som fastighetschef i Victoria Park. Bolaget har på relativt kort tid byggt upp ett betydande fastighetsbestånd i ett segment med stor förädlingspotential. Affärsmodellen är bevisad och jag ser fram emot att vara en del i den fortsatta expansionen samt verka för en effektiv förvaltning och hållbar utveckling av fastighetsbeståndet, säger Ola Svensson tillträdande fastighetschef.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]