Publicerat 29 januari, 2021

Ola Serneke registerad på anonymt nätkonto som skrivit över 200 inlägg – GP

Byggbolaget Sernekes vd Ola Serneke har stått registrerad på ett anonymt nätkonto, Pellucidum, som skrivit över 200 inlägg på Avanzas aktiespararforum Placera. Det rapporterar GP som även intervjuat företagsledaren.

”Tyvärr så är det masshysteri där man slutat tänka. Man säljer för att alla andra gör så. Vändningen för de bolag som inte påverkas av Corona kommer snart då folk börjar använda hjärnan igen.... som tur är :) Är ju helt galna nivåer nu på aktien", har kontot bland annat skrivit under coronakraschen.

Kontot har nästan exklusivt skrivit om Serneke-aktien och GP finner flera likheter i kontot och Sernekes formuleringar. Den 13 mars 2020 skrev Pelludicum att han skulle köpa mer aktier, och enligt insynsregistret köpte även Serneke mer andelar samma dag.

När GP först ringer till företagsledaren dementeras uppgifterna om det anonyma nätkontot och han säger då att uppgifternas ska kollas närmre på, för att sedan enkom skriva ett kortfattat mejl där han svarar med att han inte har några kommentarer.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]