[ Annons ]

Foto: Vaggeryd Logistikpark.
Publicerat 12 april, 2021

Odd Molly utökar logistikanläggning

Odd Molly har skrivit avtal med tre hyresgäster till sin logistikpark i Vaggeryd. Samtidigt utökar man området med ytterligare 6 000 kvadratmeter.

Det var i december som klädvarumärket Odd Molly genom sitt dotterbolag Vaggeryd Logistik Park tecknade bolagets första två avsiktsförklaringar gällande uppförande av lager- och logistikbyggnader om cirka 6 000 kvadratmeter i Vaggeryd. Planen var att tillsammans med Vaggeryd Utveckling AB utveckla lager- och logistikfastigheter på området. 

Nu har man skrivit avtal med tre hyresgäster och utökar ytan från 6 000 kvadratmeter till det dubbla. Byggstart planeras till slutet av maj 2021 och inflyttning till slutet av 2021. Bedömt hyresvärde uppgår till 8,6 MSEK stigande till cirka 12,5 MSEK, om optionen på utökad yta utnyttjas. Slutliga avtal och byggstart är villkorat av bygglov och att andra sedvanliga tillstånd erhålls. Genomsnittlig hyreslängd uppgår till cirka 10 år.

[ Annons ]

– Vaggeryd Logistikpark är ett otroligt spännande logistikutvecklingsprojekt på sammanlagt över 380 000 kvadratmeter mark med ypperligt skyltläge utmed E4:an, 20 min söder om Jönköping och med järnvägsspår in på fastigheterna. Vi är väldigt glada att vi idag kan presentera de första tre tecknade hyresavtalen avseende uppförande av minst 12 000 kvadratmeter moderna lager- och logistikbyggnader och för det växande intresset vi upplever för att etablera sig på området, säger Odd Mollys styrelseordförande Patrik Tillman. 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]