[ Annons ]

Foto: OBOS.
Publicerat 9 september, 2021

OBOS rekryterar regionschef

Tomas Turnéus är ny regionchef för OBOS Sverige i Region Göteborg. Han kommer närmast från rollen som projektutvecklings- och projektchef på samma bolag.

Region Göteborg innefattar Västra Götalandsregionen, Värmland och Närke. 

Tomas Turnéus får det yttersta ansvaret i Region Göteborg för affärsutveckling, projektutveckling, kommersiella fastigheter, samt styckehus genom varumärkena Myresjöhus och SmålandsVillan. Han har varit en del av OBOS Sverige sedan augusti 2020 i rollen som projektutvecklings- och projektchef samt kontorschef i Göteborg.

[ Annons ]

– Det är med stor tillförsikt jag nu går in som regionchef för att fortsätta leda OBOS Sveriges arbete i Region Göteborg. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor flytta fram OBOS position ytterligare, säger Tomas Turnéus.

Innan han kom till OBOS 2020 var han avdelnings- och entreprenadchef under åtta år på Derome, med ansvar för utveckling och nyproduktion av bostäder i såväl små- som flerbostadshus. Dessförinnan arbetade Tomas nio år på Riksbyggen med projektutveckling och projektledning av bostadsprojekt.

– Med Tomas Turnéus som chef i Region Göteborg stärker vi teamet ytterligare. Med sin breda kunskap om bostadsutveckling, i allt från processutveckling till entreprenad och försäljning, blir han en nyckelspelare på OBOS tillväxtresa, säger David Carlsson, operativ chef för projektutveckling Bostad OBOS Sverige.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]