[ Annons ]

Vasakronan har hyrt ut en 1 800 kvadratmeter stor restauranglokal i Garnisonen till tre profiler i restaurangbranschen. Det är kocken Johan Gottberg, vinexperten Jens Dolk och konditorn Daniel Roos som slagit sig ihop för ett samarbete. Målsättningen är att skapa en helt ny restaurangupplevelse med fokus på lunch och evenemang.
Publicerat 21 februari, 2014

Nytt restaurangkoncept i Vasakronans Garnisonen

Vasakronan har hyrt ut en 1 800 kvadratmeter stor restauranglokal i Garnisonen till tre profiler i restaurangbranschen. Det är kocken Johan Gottberg, vinexperten Jens Dolk och konditorn Daniel Roos som slagit sig ihop för ett samarbete. Målsättningen är att skapa en helt ny restaurangupplevelse med fokus på lunch och evenemang.

K-märkt ska den nya restaurangen heta som kommer att husera i kontorskomplexet Garnisonen på Karlavägen i Stockholm. Målet är att den ska bli en samlingsplats för både mat och evenemang. Dagtid kommer lokalen att hysa lunch-, café-, patisserie- och bageriverksamhet för 800 gäster. Kvällstid kommer trion att satsa på evenemang och fester och räknar då med att kunna ha uppemot 700 sittande gäster.

[ Annons ]

– Ungefär 5 000 personer har sin arbetsplats hos något av de 250 företag som hyr lokaler i Garnisonen. Det gör fastigheten till Sveriges största kontorsarbetsplats. Det befintliga service- och tjänsteutbudet är redan stort. Nu kompletterar vi det med en ny spännande aktör i form av K-märkt, säger Ronald Bäckrud, chef region Stockholm.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]