Publicerat 28 maj, 2018

Nytt nummer ute nu!

I Fastighetstidningen nr 4 2018 kikar vi på de krympande butiksytorna, där nu bland annat servicetjänster och gym breder ut sig istället. Vi kartlägger hur bostadspolitiken kommer att se ut i olika regeringskonstellationer efter valet 2018 samt reser till Åre, där techföretagen numera flockas.

Ett par smakprov ur Fastighetstidningen nr 4 2018:

[ Annons ]

Så blir bostadspolitiken efter valet
Man vinner inte val på bostadspolitik, men problemen har inte försvunnit efter den 9 september. Då landar det, med största sannolikhet, hos en minoritetsregering. Vi har kartlagt frågorna och analyserat områden där partierna kan komma överens.

Nya vindar
Ny lagstiftning och ökade krav från intressenterna. Men det bjuds ofta vaga löften, särskilt när det kommer till social hållbarhet. Malin Lindfors Speace vet hur ansvar omvandlas till nytta.

Trimma läget
När detaljhandeln i stadskärnor har det tufft träder nya aktörer in på banan. I dag tar skönhet, hälsa och upplevelser över och flyttar in i lokaler som annars kanske stått tomma. Då gäller det att man som fastighetsägare är proaktiv och agerar i tid.

Med kontor i toppläge
Nu lockas techföretagen till Åre som fått sin första kontorshub. Medgrundaren Andreas Eriksson berättar om kaffeklubben och ett slumpartat möte med Diös som ledde fram till dagens House Be.

Tidningen kan också att läsas digitalt här.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]