[ Annons ]

Foto: Diös
Publicerat 24 augusti, 2018

Nytt e-sportcenter i Diös lokaler i Sundsvall

I september öppnar ett nytt koncept i en av Atrium Ljungbergs lokaler i Sundsvall. Det är Videoteket som öppnar ett center för e-sport, med jippon, events och egna LAN-aktiviteter.

Videoteket kommer att ha kvar uthyrning av film och sälja lösgodis. Till det kommer en servering av fastfood samt en cafédel, och så då ett e-sportcenter med 30 avancerade datorer samt ett antal TV-spelsenheter med virtual reality.

[ Annons ]

– Det är en unik och spännande satsning för Sundsvall som går helt i linje med vår strategi för utveckling av Sundsvalls centrum. Genom att möjliggöra att dessa typer av verksamheter etablerar sig i våra fastigheter kan vi bidra till ett bättre utbud i vår stadskärna, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi hoppas på en invigning i början av september, men alla är varmt välkomna att besöka oss redan idag och prata framtid, följa utvecklingen och handla något gott förstås. Varje köp som görs hjälper oss att skapa en trygg och drogfri mötesplats för Sundsvall, säger företagets huvudägare Lars Fenell.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]