Foto: The Sparrow.
Publicerat 6 november, 2018

Nytt Botiquehotell öppnar i Stockholm

I februari öppnar boutiquehotellet The Sparrow i Stockholm. Bakom satsningen står Grand Group som sedan tidigare driver Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel.

På en av Stockholms mest centrala adresser, ett stenkast från Stureplan, skapas det just nu en ny mötesplats. Från och med februari 2019 kommer stadens nya boutiquehotell The Sparrow att erbjuda stockholmare och tillresta besökare en intim vistelse med puls och paus bakom var sin entré.

[ Annons ]

Renoveringen av byggnaden där Hotel Drottning Kristina tidigare har huserat påbörjades i oktober. Bakom satsningen står Grand Group som i och med öppningen av The Sparrow Hotel etablerar sig utanför Blasieholmen. Det är även
första gången i modern tid som Grand Group konceptutvecklar ett helt nytt hotell.

– Det är otroligt kul att vi nu öppnar ett boutiquehotell mitt i city. Det utmärkta läget kommer att attrahera en helt ny typ av målgrupp och för oss blir The Sparrow ett välkommet komplement till vårt befintliga utbud. Ett hotell lika nära jobbmötet som det vibrerande utelivet, en plats som ska vara är lätt att komma till men svår att lämna, säger Pia Djupmark, vd på Grand Group.

The Sparrow Hotel öppnar den 1 februari 2019.

Grand Group driver sedan tidigare Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel. Sommaren 2018 förvärvades Hotell Drottning Kristina som från och med den 1 oktober 2018 genomgår en renovering. 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]