[ Annons ]

Josephine Björkman är ny transaktionschef på Nyfosa. Foto: Nyfosa.
Publicerat 10 september, 2020

Nyfosa rekryterar transaktionschef

Josephine Björkman är ny transaktionschef på Nyfosa. Hon kommer närmast från rollen som tillförordnad transaktionschef i samma bolag. 

Josephine Björkman ingår även i koncernledningen oc  är civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Hon har arbetat inom fastighetsbranschen under många år,  och har tidigare haft roller som transaktionschef på Jernhusen och affärsutvecklare på GE Real Estate. Josephine har under det senaste året arbetat för Nyfosas transaktionsteam på konsultbasis och sedan april 2020 varit tillförordnad transaktionschef.

– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta vara med på Nyfosas spännande resa. Nyfosas transaktionsteam har ständigt siktet inställt på nya affärer, säger Josephine Björkman, tillträdande Transaktionschef i Nyfosa.

[ Annons ]

Stina Lindh Hök, operativ chef och tillträdande vd för Nyfosa, kommenterar rekryteringen:

– Under året som gått har Josephine varit en viktig del av vår transaktionsverksamhet och haft en central roll i flera av de större affärerna. Vi är mycket glada att hon nu väljer att ta sig an uppgiften som ordinarie transaktionschef.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]