[ Annons ]

Illustration: Jernhusen.
Publicerat 31 januari, 2018

Nya restauranger flyttar in till centralstationen i Stockholm

I mars öppnar Icha Icha, Urban Deli, Vete-Katten och Wiggo i Stockholms centralstations norra del. Efter att ombyggnaden står klar kommer resenärer och besökare att få ett brett utbud av take away.

Under vintern byggs den tidigare foodcourten på stationen om vilket gjort det möjligt att etablera fyra nya hyresgäster. Ambitionen är att skapa en mötesplats med välsmakande erbjudanden som lockar in alla som vill äta gott och snabbt med kvalitet. Matgäster såväl som hungriga resenärer.

[ Annons ]

– Centralstationen är en fantastisk plats med internationell atmosfär. Det vill vi lyfta fram och förstärka, vilket vi gjort genom att bygga en ny matdestination med detaljer från stationens unika arkitektur. Här ska man kunna hämta energi och äta riktigt bra take away, säger Pontus Larsson, chef uthyrning affärsområde Stationer Jernhusen.

De nya koncepten kompletterar Stockholms Centralstations matutbud med flera olika smakupplevelser. Fokus kommer att ligga på mat att ta med sig men det kommer också gå bra att äta på plats.

– Vi tror mycket på våra nya hyresgäster. De är välkända och uppskattade med bra kvalitet rakt igenom. God mat med hög servicenivå. Det ligger i linje med vad dagens resenärer vill ha, säger Pontus Larsson.

Den nya matdestinationen invigs i mars 2018.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]