Foto: Fryshuset.
Publicerat 28 april, 2016

Nya mötesplatser på Fryshuset

Fryshuset och Summit har tillsammans med Young Innovation Hub utvecklat nya möteslokaler på Fryshuset i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Under hösten 2015 kontaktade Fryshuset mötes- och workplace-företaget Summit för att be om hjälp till konceptutvecklingen av nya möteslokaler på Fryshuset. Tillsammans med Young Innovation Hub, och flera unga eldsjälar på Fryshuset, skapades nya mötesrum och en ny lounge som knyter an till de teman som Fryshuset dagligen jobbar med – basket, skate och film- och musikskapande.

[ Annons ]

– Vi är otroligt glada över vårt samarbete med Fryshuset då vi älskar deras verksamhet och att de precis som vi verkar i urbana miljöer för urbana människor. Att se våra gäster svida om till ett danspass tillsammans med hundratals ungdomar stärker vår syn på att du kan mötas hursomhelst, närsomhelst och nu ytterligare ett steg mot varsomhelst, säger Patrik Åström, vd och ägare på Summit.

Summit kommer fungera som en ny bokningskanal för Fryshuset och tidigare gäster kommer nu blandas upp med de gäster som bokar på Summit, men som också använder Summit som sitt kontor.

– Våra medlemmar kommer nu få en ny plats att inspireras på och nya människor att inspireras av – att få möjligheten att kunna träffa tusentals ungdomar varje dag måste väl vara höjden av inspiration? säger Martin Tallvid, Chief Difference Officer på Summit.

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]