Inger Olsson Blomberg och Emma Henriksson. Foto: Fastighetsägarna.
Publicerat 24 oktober, 2018

Nya ledamöter i Fastighetsägarna Sveriges styrelse

Emma Henriksson och Inger Olsson Blomberg är nya ledamöter i Fastighetsägarna Sveriges styrelse. Lennart Sten fortsätter som ordförande ytterligare ett år.

På Fastighetsägarna Sveriges fullmäktige valdes Emma Henriksson, chef digital utveckling och hållbarhet på Atrium Ljungberg, och Inger Olsson Blomberg, ordförande Fastighetsägarna Stockholm, till nya ledamöter i styrelsen för Fastighetsägarna Sverige.

[ Annons ]

Emma Henriksson är chef för digital utveckling och hållbarhet på börsnoterade Atrium Ljungberg med erfarenhet från såväl börsnoterade fastighetsbolag, som kooperativa och offentligt ägda fastighetsbolag. Emma har en civilekonomexamen och är dessutom samhällsplanerare. Hon har tidigare arbetat med näringspolitik på Fastighetsägarna Sverige under fem år.

Inger Olsson Blomberg är fastighetsägaren som sedan våren 2018 är ordförande för Fastighetsägarna Stockholm. Till vardags är Inger aktiv inom det egna bolaget Olsson Fastigheter som sedan 70-talet är medlem i Fastighetsägarna. Hon är politiskt engagerad i hemkommunen Danderyd med uppdrag i såväl kommunfullmäktige som tekniska nämnden. Hon har också bred erfarenhet från Fastighetsägarna och har tidigare bland annat varit engagerad i flera av Fastighetsägarna Stockholms lokalavdelningar.

Fastighetsägarna Sverige styrelse: 
Lennart Sten, ordförande
Björn R:son Åqvist, Fastighetsägarna MittNord
Ragnhild Backman, Fastighetsägarna MittNord
Mats Andersson, Fastighetsägarna Syd
Bengt Gustafsson, Fastighetsägarna GFR
Christer Södeliden, Fastighetsägarna GFR
Inger Olsson Blomberg, Fastighetsägarna Stockholm
Emma Henriksson, Fastighetsägarna Stockholm
Mats Hederos, Fastighetsägarnas storföretagsråd
Thomas Bråhagen, Fastighetsägarna Syd, suppleant
Christel Armstrong Darvik, Fastighetsägarnas storföretagsråd, suppleant

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]