Foto: Nordic Renting
Publicerat 28 juni, 2019

Nya hyresgäster till Ursvik Entré

Ursvik Entré i Rissne utanför Stockholm börjar fyllas på. Senast i raden av hyresgäster är Workaround och SATS.

Workaround erbjuder ”dynamiska och flexibla kontorslösningar för små- och medelstora företag” och flyttar in redan i sommar. Träningskedjan SATS har tecknat ett tioårigt hyresavtal och öppnar ett 2 000 kvadratmeter stort gym efter nyår, i den publika delen av byggnaden.

[ Annons ]

– Vi hälsar både Workaround och SATS välkomna till Ursvik Entré och gläds åt att byggnaden och området får nytt liv. Vårt goda samarbete med Sundbybergs stad och näringsliv andas framtidstro. Detta är en plats att växa på” säger Caroline Bertlin, vd Nordisk Renting. Christian Mannerstråle, nordisk utvecklingschef på Sats säger i ett uttalande att Sats är mycket nöjda med den kommande etableringen i Ursvik Entré.

– Vi tror på fastigheten och den pågående utvecklingen i området, säger hon.

Andreas Broryd, co-founder Workaround, menar att Ursvik Entré är en plattform i de växande norra delarna av Stockholm som Workaround behöver i sin fortsatta expansion.

– Vi har redan inlett dialoger med företag om att hyra kontor i huset. Portarna slås upp i augusti. Utöver kontorsplatser, kontorsrum och egna kontor med full service kan vi också erbjuda utrymmen för konferenser, utställningar och event, inklusive en påkostad hörsal för 200 personer, säger han i en kommentar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]