Nya hyresgäster flyttar in hos Stendörren. Foto: Shutterstock.
Publicerat 5 september, 2016

Nya hyresgäster hos Stendörren

Stendörren Fastigheter har tecknat hyresavtal med tre olika hyresgäster om totalt drygt 2 000 kvadratmeter. Den största uthyrningen är till SGA Försäljnings AB, specialister inom högtryckstvätt, batteri och smörjmedel.

SGA flyttar in i början av 2017 och skall bedriva proffsbutik och serviceverkstad i lokalerna. Uthyrningen är på totalt 1 400 kvadratmeter, med ett 7-årigt hyresavtal och omfattar hela fastigheten Veddesta 2:54 på Saldovägen 1 i Veddesta.

[ Annons ]

OCAB i Uppsala AB har hyrt 362 kvadratmeter i fastigheten Stenvreten 6:1 på Annelundsgatan 7 i Enköping med inflyttning senhösten 2016. Fastigheten har ett bra skyltläge och anslutning till E18 och väg 55 mot Uppsala.

Vidare har Lackspecialisten i Vallentuna hyrt 276 kvadratmeter i fastigheten Bällsta 5:133 på Fågelsångsvägen 18 i Vallentuna.

– Det är med stor glädje vi välkomnar våra nya hyresgäster till Stendörren. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och att tillsammans fortsätta att utveckla fastigheterna och områdena de verkar i. Vi ser en fortsatt stark hyresmarknad med god efterfrågan på lokaler inom lager, logistik och lätt industri, säger Fredrik Brodin, vd Stendörren Fastigheter, i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]