[ Annons ]

Susanne Rikardsson och Carl-Lennart Lagerström. Foto: David Pahmp
Publicerat 27 januari, 2022

Ny vice vd på Fastighetsägarna syd

Carl-Lennart Lagerström är ny vice vd för Fastighetsägarna Syd. Han kvarstår samtidigt i sin roll som affärschef och tillträdde sin tjänst den 15 januari.

Carl-Lennart Lagerström har arbetat på Fastighetsägarna Syd sedan början av 2000-talet i olika roller, nu senast som affärschef.

– Jag är mycket stolt över att få det här förtroendet. Att som vice vd företräda en bransch och våra medlemmar som betyder så mycket för samhällsutvecklingen är något jag känner starkt för. Tillsammans fortsätter vi att stärka Fastighetsägarna Syds lokala närvaro och det viktiga samarbetet nationellt, säger Carl-Lennart Lagerström, vice vd, Fastighetsägarna Syd.

[ Annons ]

Susanne Rikardsson, vd på Fastighetsägarna Syd, beskriver Carl-Lennart Lagerström som en klippa.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Carl-Lennart Lagerström som vice vd för Fastighetsägarna Syd. Med sin mångåriga erfarenhet av fastighetsbranschen är jag mycket glad att ha Carl-Lennart vid min sida i det förändringsarbete som vår organisation gör för att möta den förändring som branschen genomgår. En klippa som är tillförlitlig, ansvarsfull och ytterst kompetent, säger hon.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]