[ Annons ]

Styrelsen för HSB Östergötland har utsett Anders Stjärnberg till ny vd. Foto: HSB.
Publicerat 14 april, 2016

Ny vd för HSB Östergötland

Styrelsen för HSB Östergötland har utsett Anders Stjärnberg till ny vd. Han arbetar sedan 2009 som fastighetschef på Stångåstaden AB.

Anders Stjärnberg är utbildad injengör vid Lindköpings universitet. Han har tisigare arbetat inom Lundbergskoncernen, bland annat i rollen som vd i ett av deras dotterbolag.

[ Annons ]

– Vi är väldigt glada över att få Anders Stjärnberg till HSB Östergötland. Han är en driven person men också lyhörd och engagerad. Hans erfarenheter av byggbranschen både inom privat och allmännyttans område kommer vara till stor nytta för oss, säger Mariethe Larsson ordförande i HSB Östergötlands styrelse.

HSB Östergötland har ca 15 700 medlemmar, 145 bostadsrättsföreningar och ca 1400 hyresrätter. Verksamheten är förlagd till västra Östergötland och sträcker sig till södra Närke. Totalt har HSB Östergötland ca 100 medarbetare och koncernen omsätter ca 310 miljoner kronor.

– Jag är mycket stolt över förtroendet att som ny vd få leda och vidareutveckla HSB Östergötland. Att överta ansvaret för ett mycket väl fungerande företag med ett starkt varumärke, stark lokal närvaro, intressanta projekt och kompetenta medarbetare känns otroligt stimulerande, säger Anders Stjärnberg.

Anders Stjärnberg tillträder sin tjänst den 17 augusti.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]