[ Annons ]

Michael Moschewitz har utsetts till ny vd i Genova Property Group.
Publicerat 14 september, 2017

Ny vd för Genova Property Group

Michael Moschewitz har utsetts till ny vd i Genova Property Group. Han efterträder bolagets nuvarande vd och medgrundare Andreas Eneskjöld som kvarstår i ledningsgruppen i en operativ roll samt som styrelseledamot i Genova.

Michael Moschewitz är idag vice vd  i Genova och har en gedigen bakgrund inom fastighetssektorn, bland annat som finanschef på Oscar Properties och som Head of Debt Advisory och partner på Catella Corporate Finance. Michael Moschewitz tillträder tjänsten som vd den 1 oktober i år.

[ Annons ]

– Det har varit en spännande resa med Genova under de senaste tre åren. Nu ser jag fram emot att fortsätta arbeta med vårt fantastiska team och leda utvecklingen både inom förvaltningsaffären och bostadsproduktionen. Genova är inne i en intressant fas med många nydanande projekt, både på huvudmarknaderna Stockholm och Uppsala samt på andra tillväxtmarknader, och vi har en tydlig plan att växa, säger Michael Moschewitz.

Avgå vd:n och medgrundare Andreas Eneskjö Id kommer att fortsä tta bidra till Genovas utveckling operativt och som styrelseledamot.

– När Andreas efter tre år som vd växlar över till en annan roll i verksamheten är Michael med sin erfarenhet, kompetens och person perfekt att leda Genovas fortsatta tillväxtresa. Samtidigt har vi förmånen att ha Andreas Eneskjöld kvar i verksamheten vilket innebär värdefull kontinuitet, säger styrelseordförande Micael Bile.

– Genova har haft en fantastisk utveckling sedan Micael Bile och jag tillsammans grundade bolaget 2006 och har nu nått en storlek, struktur och substans där det är dags för Genova att gå in i nästa fas. Jag tycker därför att det är dags för en ny kraft att som VD leda den fortsatta utvecklingen av Genova, samtidigt som jag får möjlighet att på heltid fokusera på nya affärer, nya samarbeten och nya idéer vilket ligger mig närmast om hjärtat, säger Andreas Eneskjöld.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]