[ Annons ]

Stefan Younes, vd Fastighetsägarna Service. Foto: Fastighetsägarna.
Publicerat 16 mars, 2016

Ny vd för Fastighetsägarna Service Stockholm

Stefan Younes är utsedd till ny vd för Fastighetsägarna Service Stockholm. Han efterträder Christina Lindström Olsson som lämnar organisationen för att gå i pension efter sex år som vd.

Stefan Younes har drygt 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen, främst inom förvaltning och konsultverksamhet. Han kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef Förvaltning på HSB Stockholm där han bland annat genomfört ett förändringsprogram för affärsområdet till att bli kund- och serviceorienterat med tydligt affärsfokus.

[ Annons ]

– Det är med stolthet och glädje jag och styrelsen välkomnar Stefan Younes som ny vd för Fastighetsägarna Service Stockholm. Vi är övertygade om att Stefan med sin gedigna erfarenhet och kompetens från fastighetsbranschen och förvaltningsverksamhet väl möter de högt ställda krav som detta arbete kräver, säger Claes Kjellander, styrelseordförande Fastighetsägarna Service Stockholm, i ett pressmeddelande

Stefan Yones vd-tjänsten den 1 april 2016.

– Det sporrar att få förtroendet att leda ett bolag med sådan stor potential. Målet är att öka marknadsandelen genom att nyttja Fastighetsägarnas starka varumärke samt den breda kunskap och spetskompetens som finns i bolaget. Fastighetsägarna Service ska bli det givna valet för varje fastighetsägare i regionen vid val av förvaltningsleverantör, säger Stefan Younes.

Fakta: Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service är ledande leverantör av fastighetsförvaltningstjänster såsom Juridisk konsultation, ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, vitvaror, tvättstugeutrustning och säkerhetsdörrar.

Fastighetsägarna Service har idag ansvaret för cirka 12 000 fastigheter och utgår ifrån Alströmergatan i Stockholm med sina 135 anställda.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]