[ Annons ]

Oskar Malmén är ny VD för Cernera Fastigheter AB
Publicerat 3 april, 2023

Ny VD för Cernera Fastigheter

Oskar Malmén, Cerneras nuvarande vVD/affärsutvecklingschef, efterträder Lars Angwald som VD för Cernera.

Bolaget, med huvudkontor i Borås, är mitt i en snabb expansion med målet att bli en större nationell fastighetsutvecklare. Oskar Malmén har varit verksam inom koncernen sedan 2019 och tillträdde 2022 som vVD för Cernera med inriktning på Projekt- och Affärsutveckling.

– Jag ser fram emot att ta mig an den nya rollen och förtroendet som styrelsen gett mig. Jag kommer ha ett starkt stöd i den operativa ledningen av vVD Martin Svärd och en mycket kompetent ledningsgrupp. Min målsättning är att kunna bidra till en fortsatt stark utveckling av verksamheten, säger Oskar Malmén i en kommentar.

[ Annons ]

Tidigare har han erfarenhet som befäl inom Försvarsmakten, chefsbefattning och erfarenhet av investeringsfrågor inom bank samt VD och därefter styrelseordförande i Nõberu of Sweden.

– Oskar Malmén är väl insatt i verksamheten och har god kunskap om bolaget. Genom ett flertal betydande nyrekryteringar på ledande funktioner har Cernera idag en stark organisation som de senaste två åren presterat både rekordresultat och rekordomsättning. Med Oskars ledarskap och erfarenhet så har vi goda förutsättningar att fortsätta våra ambitiösa mål inom både förvaltning och projekt, kommenterar Lars Angwald, bolagets avgående VD.

Lars Angwald tillträder samtidigt som operativ styrelseordförande med ansvar för förvaltningsverksamheten. Han efterträder nuvarande styrelseordförande Hans-Åke Henriksson.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]