Den nya plattformen ska vara optimal för både dem som vill hitta, och hyra ut lager.
Publicerat 4 oktober, 2016

Ny tjänst för förmedling av lagerlokaler på nätet

Grundarna till startupen HittaLager.se tyckte det saknades en tjänst med fokus på att hitta lagerlokaler online. Detta ändrade de på och plattformen smyglanserades vid månadsskiftet.

Ambitionen till HittaLager.se är att plattformen ska vara optimal för både dem som vill hitta, och hyra ut lager. Det är en blandning av alla möjliga sorters lagerlokaler som förråd, self-storage samt exklusiva lagerutrymmen.

[ Annons ]

– Vi har länge stört oss på hur etablerade lokalsidor uteslutande väljer att marknadsföra attraktiva kontorslokaler, vilket gör att segmentet för lagerutrymmen kommer i skym undan, säger Erik Hemberg, en av grundarna till HittaLager.se.

Plattformen för HittaLager.se är specialbyggd med fokus på uthyrning av lager. Den som söker efter en viss typ av lagerutrymme kan därmed filtrera sökresultatet efter valda egenskaper för att snabbt hitta matchande objekt.

Initiativtagarna och grundarna Ebba Lilliehöök, Erik Hemberg och Lykke Berntsson hittade inte en renodlad plattform för endast lagerutrymmen och tog saken i egna händer. Då även ägare av lager och förråd upplevde svårigheter att marknadsföra tomma lagerutrymmen, insåg de att efterfrågan kunde möta utbud.

– Genom att lyfta ut hela lagersegmentet till en separat plattform kan man bättre nischa sig mot den målgrupp enbart söker efter lagerutrymmen, säger Ebba Lilliehöök, grundare till HittaLager.se.

Plattformen växer snabbt och de har redan lyckats etablera samarbeten med stora fastighetsbolag som NCC, Klövern och FastPartner.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]