Bernt Mårtensson, ny styrelseordförande för Skövdebostäder. Foto: Skövdebostäder.
Publicerat 6 oktober, 2017

Ny styrelseordförande för Skövdebostäder

Bernt Mårtensson har valts till ny styrelseordförande för Skövdebostäder. Han har en bakgrund inom indusrin, senast som vd för Norisol.

– Mitt första intryck av Skövdebostäder är att det är mycket välskött och framgångsrikt bolag. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter ska kunna bidra på ett positivt sätt i styrelsearbetet och utveckla verksamheten, säger Bernt Mårtensson, nytillträdd styrelseordförande i Skövdebostäder, i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

Bernt Mårtensson har haft flera ledande befattningar inom industrin, senast som vd för Norisol som arbetar med isolering inom energi, marin, industri och konstruktion. Han efterträder Johan Fogelberg som valde att lämna posten som styrelseordförande i våras. Under tiden däremellan har Katarina Jonsson varit tillfällig ordförande.

– Det känns bra att ha en ny lösning på plats. Jag ser fram emot att styrelsen, under ledning av Bernt, och alla medarbetare ska fortsätta att jobba vidare med utvecklingen av Skövdebostäder och Skövde tillsammans, säger Dan Sandén, vd på Skövdebostäder.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]