[ Annons ]

Johan Nilsson, förvaltningschef Landskrona stad. Foto: Landskrona stad.
Publicerat 23 januari, 2018

Ny stadsbyggnadschef i Landskrona

Johan Nilsson har utsetts till ny chef för stadsbyggnadsförvaltningen i Landskrona. Han har tidigare arbetat som planchef och biträdande förvaltningschef i staden.

Johan Nilsson är utbildad planeringsarkitekt från Blekinge Tekniska Högskola och har arbetat i Landskrona stad sedan 2011, först som planarkitekt och därefter som planchef. Den senaste tiden har han fungerat som tillförordnad förvaltningschef.

[ Annons ]

– Johan Nilsson har lång erfarenhet av strategiska stadsbyggnadsfrågor i Landskrona och är väl insatt i förvaltningens olika områden. Hans kompetens och goda ledarskap kommer att vara till fortsatt stor nytta för Landskrona stad, säger Börje Andersson, ordförande i stadsbyggnadsnämnden i Landskrona.

Stadsbyggnadsförvaltningen arbetar för att förverkliga Landskrona stads strävan att vara en plats där det ska vara bra att både bo och verka. Några viktiga pågående stadsbyggnadsprojekt är den nya havsnära stadsdelen Norra Borstahusen och utvecklingen av Karlslundsområdet.

– Jag är stolt över att vara förvaltningschef i Landskrona där det både finns mod och handlingskraft att göra verklighet av ambitiösa planer och projekt. Det har hänt mycket under de år jag arbetat i staden och min ambition är att leveranstakten ska vara lika hög i framtiden, säger Johan Nilsson.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]