[ Annons ]

EvaHelena Dahl. Foto: WSP.
Publicerat 1 december, 2017

Ny regionchef på WSP

EvaHelena Dahl blir ny regionchef för WSP Samhällsbyggnad i region Mitt där Karlstad, Örebro, Gävle, Uppsala och Östergötland ingår. Hon har tidigare arbetat på WSP och efter en period på Trafikverket är hon nu tillbaka.

– WSP har en fantastisk grund som kompetensdrivet konsultföretag. Jag har sett hur mycket utveckling och tillväxt som skett de senaste åren och det är oerhört roligt att tillsammans med WSP:s medarbetare fortsätta stärka verksamheten ytterligare. Företagets värderingar och hur företagskulturen fungerar i praktiken är också starkt bidragande faktorer till att jag trivs här, säger EvaHelena Dahl.

[ Annons ]

På Trafikverket arbetade hon med Ostlänken och dessförinnan som avdelningschef för Samhällsbyggnad i Örebro. I sin nya tjänst som regionchef är hon stationerad i Norrköping och ser med stor tillförsikt på framtiden.

– Vår styrka är kombinationen av vår gedigna erfarenhet, bredd och mångsidighet. Vi har stark lokal förankring och globala nätverk av specialister, och vi har en företagskultur som präglas av samarbete och engagemang.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]