Jens Folkesson har utsetts till projektchef och tillträder sin nya roll den 1 november 2016. Foto: Humlegården
Publicerat 29 september, 2016

Ny projektchef på Humlegården

Jens Folkesson, idag marknadsområdeschef, tillträder rollen som projektchef på Humlegården, med start den 1 november 2016.

Projektvolymen för Humlegården ökar kraftigt. Organisationen ska därför förstärkas och det senaste tillskottet har de hittat i de egna leden. Jens har arbetat på Humlegården i åtta år och ansvarar idag för 200 000 kvadratmeter uthyrningsyta i Stockholm.

[ Annons ]

– Jens har stor erfarenhet från flera delar inom vår bransch, och en gedigen förståelse för vår affär och kundrelationens betydelse, vilket är en kompetens vi tycker passar rollen som projektchef mycket väl, säger Maria Lidström, Chef Investering och Utveckling, Humlegården Fastigheter AB och fortsätter; han för även med sig en spetskompetens inom förvaltning, något som vi ser som en stor fördel att ha med oss i våra projekt.

Under sin tid på Humlegården har Jens varit en del av flera projekt och transaktioner som är en del av strategin att skapa ett nära samarbete mellan förvaltningen av det befintliga beståndet och utvecklingsprojekten. Jens kommer framförallt att fokusera på uppförandet av Grow Hotel i Solna strand. Det första spadtaget togs i början av september i år, och invigningen av hotellet kommer att ske i slutet av sommaren 2018.

Under hösten, parallellt med arbetet med Grow Hotel, inleds bygget av kontorsfastigheterna med namnet Grow.  Även de uppförs i Solna strand, strax intill det nya hotellet och fastigheten Stora Blå.

Rekryteringen av en ny marknadsområdeschef inleds omgående.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]