[ Annons ]

Elisabeth Qvarnström. Foto: Hyresgästföreningen.
Publicerat 8 april, 2016

Ny ordförande i Hyresgästföreningen i Karlstad

Elisabeth Qvarnström blir ny ordförande i Hyresgästföreningens Karlstadsförening. Tidigare har hon bland annat varit vice ordförande Karlstads Studentkår.

– Att komma in som ny förtroendevald i Hyresgästföreningen ser jag som en fördel. Jag kan se på problem och utmaningar med nya fräscha ögon. Min erfarenhet från annan idéburen verksamhet gör att jag känner mig väl förberedd inför ansvaret. Jag brinner för att engagera och organisera andra människor och tror att jag kan bidra med mycket i Karlstadföreningen, säger Elisabeth Qvarnström i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

Hon efterträder tidigare ordförande Valerija Varga som kommer finnas kvar i föreningen som stöd för den nya ordföranden.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]