[ Annons ]

Inger Olsson har valts till styrelseordförande för Fastighetsägarna Stockholm.
Publicerat 28 maj, 2018

Ny ordförande i Fastighetsägarna Stockholm

Inger Olsson Blomberg har valts till ny styrelseordförande för Fastighetsägarna Stockholm. Att arbeta för ett väl fungerande hyressättningssystem ser hon som organisationens viktigaste uppgift framöver.

Inger Olsson Blomberg, till vardags på Olsson Fastigheter, får sällskap av två nya ledamöter i styrelsen för Fastighetsägarna Stockholm –Robert Ström från Brf Staren 18 och Mårten Norén från Wåhlin Fastigheter.

[ Annons ]

Hon pekar på en rad viktiga utmaningar som att stärka fastighetsägares hållbarhetsarbete och att hitta rätt i digitaliseringen. Men hon pekar på att allt bygger på själva grundfundamentet – ett fungerande hyressättningssystem.

– Det handlar mycket om att fortsätta det arbete som Fastighetsägarnas Stockholms förre vd Billy McCormac påbörjat för att skapa ett hyressättningssystem som verkligen fungerar. Det är viktigt för att det ska vara möjligt att även i framtiden vidhålla produktion av hyresbostäder, säger Inger Olsson Blomberg.

Inger Olsson Blomberg ersätter Claes Kjellander som varit ordförande sedan 2012. Claes Kjellander blir i sin tur tillförordnad vd tills Oskar Öholm tillträder under hösten 2018.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]