Christer Holmén har valts till ny ordförande för Svenska Hus. Foto: Svenska Hus.
Publicerat 29 mars, 2016

Ny ordförande för Svenska Hus

Christer Holmén blir ny styrelseordförande i Svenska Hus AB. Han är ekonomie doktor och har stor erfarenhet av affärsledning. Christer Holmén ersätter nuvarande ordförande Lars-Erik Jansson.

– Christer är en stabil person med bred kunskap och erfarenhet av företagsledning och det känns därför tryggt att ha honom som ordförande för vårt fastighetsbolag. Tillsammans med nyrekryterade vd:n Daniel Massot och ledamoten Kristina Alvendal kommer Christer att lyfta Svenska Hus till nästa steg, säger Hans Eliasson, ordförande i Gullringsbo Egendomar, moderbolag till Svenska Hus, i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

Christer Holmén är även ledamot i Proact IT Group (small cap) och Hemfrid. Han har på senare tid också varit tillförordnad finanschef för Anticimex AB, ett internationellt EQT-ägt bolag.

Christer Holmén grundade och drev tidigare C&C Consulting under tio år innan det blev uppköpt och har dessförinnan varit verksam på ett flertal ledande positioner i den svenska bank- och finansbranschen.

– Det känns såväl spännande som ett stort förtroende att få möjligheten att bidra till en vidare utveckling av Svenska Hus, säger Christer Holmén.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]