[ Annons ]

Anna Bellander är ny kommunikationschef på John Mattson. Foto: Johan Mattson.
Publicerat 12 april, 2016

Ny kommunikationschef på John Mattson

Anna Bellander har rekryterats som kommunikationschef på John Mattson Fastighets AB. Hon kommer närmast från föreningen Svensk Form och ingick även i sekretariatet för den statliga utredningen Gestaltad livsmiljö ? en ny politik för arkitektur, form och design.

Anna Bellander kommer i rollen som kommunikationschef bland annat vara ansvarig för John Mattsons varumärke och strategiska kommunikation i samband med företagets pågående utvecklingsprojekt på Lidingö.

[ Annons ]

? Att ha arbetat med utredningen, som i högsta grad berör politiken för såväl stadsutveckling och byggområdet som arkitektur och form, är en viktig erfarenhet som jag tar med mig och har stor nytta av på John Mattson, säger Anna Bellander. Det är en förmån att få arbeta i ett starkt företag med väl förankrade värderingar, som så målmedvetet jobbar för hållbar samhällsutveckling och goda livsmiljöer för hyresgästerna.

? John Mattsons kommunikation med såväl Lidingö stad som med boende och bostadssökande är av stor strategisk betydelse därför är vi mycket glada att ha rekryterat Anna Bellander som har gedigen kommunikationserfarenhet och en tydlig bild av vad bra livsmiljö är, säger Siv Malmgren, vd John Mattson.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]