Michaela Sköld, förvaltningschef Specialfastigheter. Foto: Specialfastigheter.
Publicerat 29 maj, 2019

Ny förvaltningschef på Specialfastigheter

Michaela Sköld har rekryterats som ny förvaltningschef på Specialfastigheter. Hon kommer närmast från Fortifikationsverket där hon varit chef för förvaltningsstödsenheten region Mitt och haft rollen som ställföreträdande regionchef.

– Jag har alltid jobbat med fastighetsförvaltning och brinner verkligen för det. För mig är det också viktigt att kunna bidra till vårt samhälle samtidigt som jag tycker om att ha en affärsmässig syn på kundrelationer och verksamheten. Jag ser verkligen fram emot att få börja på Specialfastigheter eftersom jag ser att företagets arbetssätt och värderingar stämmer väl överens med mina, säger Michaela Sköld.

[ Annons ]

Michaela Sköld kommer även att ingå i Specialfastigheters ledningsgrupp. Hon tillträder tjänsten som förvaltningschef den 12 augusti.

– Vi är väldigt glada över att Michaela Sköld kommer till Specialfastigheter. Med lång erfarenhet från fastighetsbranschen, strategiskt arbete med både verksamhetsutveckling och utveckling av arbetssätt och sist men inte minst hennes kunskaper om säkerhet, kommer hon bidra till att utveckla verksamheten i allmänhet och förvaltningen i synnerhet, säger Åsa Hedenberg, vd för Specialfastigheter.

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]