[ Annons ]

Ulrica Altenborg blir ny fastighetschef på Stena Fastigheter i Malmö. Hon kommer närmast från ett liknande uppdrag på Ikano bostad. Foto: Stena Fastigheter.
Publicerat 28 augusti, 2018

Ny fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö

Ulrica Altenborg blir ny fastighetschef på Stena Fastigheter i Malmö. Hon kommer närmast från ett liknande uppdrag på Ikano bostad.

– Ulrica kommer bli en nyckelspelare för oss framåt i vår fortsatta utveckling av beståndet i Malmö, Lund och Landskrona framförallt. Med en gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen och projektutveckling kommer hon att vara en stor tillgång för oss, säger Unni Sollbe, vd Stena Fastigheter Malmö. 

[ Annons ]

Ulrica Altenborg har de senaste fem åren arbetat som förvaltningschef med ett övergripande ansvar för Ikano Bostads fastighetsbestånd i Öresund, Västerås och Göteborg. Sedan tidigare har hon också en bakgrund som konsult och projektledare vad gäller både nyproduktion och ombyggnader. 

– Det som lockar med Stena Fastigheter är en stark företagskultur präglad av både affärsmässighet och långsiktighet. Storleken på beståndet i Öresund och viljan att växa kommer motivera mig i arbetet med att utveckla bolaget, säger Ulrica Altenborg.

Ulrica Altenborg tillträder tjänsten hos Stena Fastigheter i oktober.

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]