Camilla Fredman Svensson tar över rollen som chef för Skanskas Public Affairs. Foto: Skanska.
Publicerat 29 augusti, 2016

Ny chef för Skanskas Public Affairs

Camilla Fredman Svensson har rekryterats som chef för Skanskas Public Affairs. Hon har jobbat med Public Affairs i Skanska i drygt ett år och kliver nu upp för att ta över rollen som chef.

Camilla Fredman Svensson har dessförinnan arbetat som pressekreterare och politisk tjänsteman i EU-kommissionen, på regeringskansliet och i riksdagen, samt som konsult på JKL.

[ Annons ]

– Det är mycket spännande att arbeta med Public Affairs på Skanska. Över hälften av Skanskas omsättning kommer från offentliga kunder och alla byggstarter är beroende av politiska beslut. Att förstå den offentliga kunden och marknadens utveckling är affärskritiskt, säger Camilla Fredman Svensson.

Hon efterträder Christoffer Järkeborn som går vidare till en tjänst som distriktsansvarig på region Hus Stockholm på Skanska.

– Jag är mycket nöjd med att Camilla vill ta sig an uppdraget att fortsätta utveckla arbetet med våra samhällskontakter. Jag vill också rikta ett stort tack till Christoffer för allt arbete med att bygga upp funktionen och önska honom stort lycka till i hans nya roll i Skanska, säger Katarina Grönwall, kommunikationsdirektör, Skanska AB.

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]