Anna Lundman blir ny affärsområdeschef på WSP Samhällsbyggnad.
Publicerat 11 januari, 2018

Ny affärsområdeschef till WSP Samhällsbyggnad

Anna Lundman tillträder sin tjänst som ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad den 1 maj 2018. Hon efterträder Patrik Guné som påbörjat ny tjänst WSP i Singapore.

Anna Lundman ansluter från Trafikverket där hon senast var underhållsdirektör och även ingått i ledningen. Hon har under sina 15 år på. Trafikverket bland annat varit projektledare för Förbifart Stockholm och projektchef för Mälarbanan.

[ Annons ]

– Annas gedigna bakgrund, kompetens och goda ledaregenskaper kommer att komplettera WSP på ett mycket positivt sätt. Jag välkomnar Anna till WSP och är övertygad om att hon kommer att bidra med nya, utvecklande perspektiv, kommenterar Magnus Meyer, vd på WSP Sverige.

Anna Lundman tillträder tjänsten den 1 maj 2018. Hon efterträder Patrik Guné som lämnat WSP Sverige för en ny tjänst hos WSP i Singapore.

– Jag ser fram emot att börja på WSP, som är en stark aktör på marknaden, säger Anna Lundman. Hela vår bransch är i kraftig utveckling och det ska bli spännande att fortsätta bidra i samhällsutvecklingen genom samverkan och nytänkande med våra kunder.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]