Carl Thorfinn har rekryterats som affärsområdeschef till Fastighetsägarna Service Stockholm.
Publicerat 21 augusti, 2017

Ny affärsområdeschef på Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service Stockholm har rekryterat Carl Thorfinn som affärsområdeschef. Han kommer närmast från Volvo Cars.

På Volvo Cars har Carl Thorfinn tidigare arbetat som bolagsjurist med ansvar för främst avtalsrätt och immaterialrätt. Dessförinnan har han bland annat arbetat som konsultchef och försäljningsdirektör på Zacco.

[ Annons ]

– Jag är mycket nöjd över rekryteringen av Carl. Han har lång erfarenhet från det juridiska området i kombination med ett stort affärsdriv och kundfokus. Våra jurister är välkända i fastighetsbranschen för sin spetskompetens och det finns stor potential att utveckla vårt erbjudande och ytterligare befästa vår starka position. Affärsområdet Juridik har haft en fantastisk utveckling under de senaste åren och Carl har de rätta egenskaperna och erfarenheten för att lyfta verksamheten till nästa nivå, säger Stefan Younes, vd Fastighetsägarna Service Stockholm.

Rekryteringen av Carl Thorfinn är en del av Fastighetsägarna Services fokus på den nya marknaden som fastighetsägare befinner sig i.

– Att vara fastighetsägare idag innebär nya utmaningar och stora krav på juridisk kompetens. Det pågående omstörtande teknikskifte med ”smarta hem” och nya tjänster kopplade till fastigheten innebär att nya avtal och juridisk expertis behövs för att maximera fastigheternas värde. Min ambition är att vi ska vara det självklara valet för fastighetsägare när de behöver lösa komplexa juridiska fastighetsfrågor, minimera risker och få rådgivning inom allt som omfattas av fastighetsrätten, säger Carl Thorfinn.

Carl Thorfinn tillträder tjänsten den 21 augusti 2017.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]