Tove Karnstedt. Foto: Tyréns.
Publicerat 12 september, 2018

Ny affärschef på Tyréns

Tove Karnstedt blir ny affärschef på Tyréns. Hon kommer närmast från en roll som biträdande regionchef på Sweco.

Som affärschef får Tove Karnstedt ansvaret för att bygga och driva ett nytt affärsområde, mark och vatten, i region väst på Tyréns.

[ Annons ]

Hon har arbetat på Sweco sedan 2004 i en rad olika roller, bland annat som projektledare för vattenresurser, processledare för hållbar samhällsutveckling och VA-strateg.  De senaste tre åren axlade hon rollen som biträdande regionchef på Sweco Environment samtidigt som hon jobbade som konsult i uppdrag, mestadels som processledare.

– Jag är mycket nöjd med vår rekrytering. Tove har en gedigen kompetens inom hållbarhet, vatten- och miljöfrågor och är en uppskattad ledare. Hon har också lång erfarenhet av samhällsbyggnad- och konsultbranschen där hon med sitt nätverk kan bidra med att utveckla våra affärer, säger Christer Abrahamsson, regionchef i väst på Tyréns.

Som affärschef för mark & vatten kommer hon ta ett helhetsansvar för mark och vatten som utgör ett av tre affärsområden i region väst.

– Jag har fått en mycket inspirerande roll och jag ser fram att lära känna företaget, mina nya kollegor och våra kunder. Jag drivs av att bidra till ett mer hållbart samhälle och triggas av att se människor och organisationer utvecklas. Allt det kommer jag ha möjlighet att ägna mig åt som affärschef på Tyréns. Jag är förväntansfull och ivrig att komma igång, säger Tove Karnstedt.

Tove tillträdde 10 september till Göteborgskontoret.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]