Petter Jurdell blir ny affärs- och hållbarhetsutvecklingschef på Rikshem.
Publicerat 23 augusti, 2017

Ny affärs- och hållbarhetschef på Rikshem

Rikshem välkomnar Petter Jurdell för den nyinrättade tjänsten som affärs- och hållbarhetsutvecklingschef från och med den 6 november 2017.

Petter Jurdell ansluter från Sabo där han arbetat som enhetschef för fastighet och. På Sabo har han ansvar för frågor inom förvaltning, utveckling, boendesociala frågor och hållbara städer. Han har arbetat på Sabo sedan september 2011 då han anslöt från NCC.

[ Annons ]

– Rikshem är ett spännande företag med höga ambitioner som stämmer väl överens med mina egna. Jag ser stora möjligheter i att kombinera affärsmässighet och tillväxt med en målsättning att även vara en positiv och efterlängtad kraft i vårt samhälle där Rikshem fortsätter utvecklas tillsammans med våra hyresgäster, säger Petter Jurdell.

I sin nya roll ansvarar Jurdell för avdelningarna transaktion, projekt- och fastighetsutveckling samt hållbarhet och inköp.

– Jag ser fram emot att välkomna Petter Jurdell till Rikshem. Petters erfarenhet kombinerat med hans driv, engagemang och nytänkande kommer att bidra till att Rikshem tar viktiga steg i arbetet med att bedriva ett innovativt affärsutvecklingsarbete som går hand i hand med hållbarhetsarbetet, säger Sophia Mattsson-Linnala, vd på Rikshem.

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]