[ Annons ]

Newsec tecknar ett nytt förvaltningsavtal med Folksam, och kommer därmed att förvalta bolagets totala portfölj om 120 fastigheter.
Publicerat 8 juni, 2015

Nu förvaltar Newsec hela Folksams portfölj

Newsec tecknar ett nytt förvaltningsavtal med Folksam, och kommer därmed att förvalta bolagets totala portfölj om 120 fastigheter.

Newsecs nya förvaltningsavtal med Folksam omfattar ett 70-tal fastigheter, med en uthyrbar area om cirka 350 000 kvadratmeter. Uppdraget avser kommersiell, administrativ och teknisk förvaltning samt drift.

[ Annons ]

Därmed förvaltar Newsec nu hela Folksams fastighetsportfölj om totalt 120 fastigheter med en total area om cirka 600 000 kvadratmeter.

– Vi är stolta över att Folksam ger oss ännu ett förtroende och nu låter Newsec förvalta hela deras fastighetsbestånd. Det visar åter att vi har ett attraktivt erbjudande och tillhandahåller en högkvalitativ, kostnadseffektiv och värdeskapande förvaltning, säger Anders Albrektsson, kundansvarig för Newsec Asset Management.

Den aktuella portföljen innehåller ett 70-tal fastigheter med en uthyrbar area om drygt 350 000 kvm belägna i Stockholm och Malmö. Uppdraget kommer att sysselsätta ett 30-tal medarbetare, varav merparten tidigare arbetat med beståndet hos Folksam.

– Efter en bred och omfattande upphandlingsprocess har vi valt att outsourca hela fastighetsförvaltningen till marknadens bästa förvaltare, och säkerställer därmed att hyresgästerna får fortsatt god service i trygga och hållbara fastigheter. Samtidigt bygger vi upp branschens bästa Asset Management-organisation och vässar Folksam för framtiden, säger Lars Johnsson, Fastighetsdirektör Folksam.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]