Det kommer bli ertt riktigt hundliv när Trygga Hund flyttar in i Technopolis.
Publicerat 19 januari, 2023

Nu får man ta hunden med sig in på Technopolis

På Technopolis i Kista utanför Stockholm erbjuder man nu en ny tjänst – ett hunddagis där husse eller matte kan lämna in sin vovve innan de kliver in på kontoret.

Efter pandemin har många skaffat en ny familjemedlem – en hund. Men hundar är sällan välkomna på arbetsplatsen, vilket Technopolis nu vill råda bot på. När deras nya hyresgäst Trygga Hund flyttar in under våren kommer Technopolis kunna erbjuda ännu en ny tjänst på sitt campus i Kista. Trygga Hund kommer dessutom att ge förtur till de kunder som redan huserar på campuset.

– Vi är så glada över att tillsammans med vår nya hyresgäst kunna erbjuda en helt ny tjänst i Kista. Kundservice och flexibilitet är grundpelarna i vår verksamhet, att se behoven tidigt och kunna möta dem är därför en viktig del av vårt jobb. På samma sätt som vi tillhandahåller våra hyresgäster med post- och fraktservice eller IT-tjänster, är initiativet att tillhandahålla 

[ Annons ]

hyresgästerna med hunddagis lika självklart, kommenterar Anders Lindskog på Technopolis i Stockholm.

Trygga Hund öppnade sitt första hunddagis i Järvastaden för snart tre år sedan och sedan pandemin försvunnit och vardagen återgått till det normala har efterfrågan på hunddagis ökat rejält. För Trygga Hund är närheten till naturen samt smidigheten för hundägarna att lämna av hunden A och O.

– Att vi har Järvafältet precis utanför och möjligheten att lätt kunna gå ut med hundarna är ett stort plus. Vi ser dessutom mycket fram emot att flytta in hos Technopolis, vi har fått ett otroligt fint bemötande och lokalerna är väldigt fräscha. Jag tror vi kommer trivas väldigt bra, säger Åsa Strand, ägare av Trygga Hund, i en kommentar.

Technopolis har idag fastigheter och kontorslokaler i Göteborg och Stockholm på den svenska marknaden men rör sig också på den europeiska marknaden med 16 campus som totalt inhyser 1 500 företag och 45 000 anställda. Kärnverksamheten grundar sig i kundfokus och flexibilitet, och tillhandahåller tjänster som städning, IT-service, post och frakt, kemtvätt och gym- och sportanläggningar. Och nu även hunddagis.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]