AMF har tecknat hyresavtal med Folktandvården och Stockholms syncentral. Därmed är samtliga kontorsytor i Västmalmsgallerian uthyrda.
Publicerat 3 juni, 2014

Nu är det fullt uthyrt i Västmalmsgallerians kontor

AMF har tecknat hyresavtal med Folktandvården och Stockholms syncentral. Därmed är samtliga kontorsytor i Västmalmsgallerian uthyrda.

Ett ökat kundtryck fick Folktandvården att leta efter nya lokaler. Nu flyttar två kliniker samman på 1 250 kvadratmeter i nya lokaler i Västmalmsgallerian.

[ Annons ]

– Intresset för att bli kund hos oss ökar och vi fick då se över hur vi hanterar kundtrycket. Vi flyttar därför samman klinikerna och utökar antalet rum. Det blir en klar förbättring för både kunder och personal, samtidigt som vi kan välkomna ännu fler intresserade till vår nya klinik, säger Folktandvården Stockholms VD, Ann-Charlotte Frank Lindgren.

Förutom Folktandvården kommer även Stockholms syncentral att flytta in i gallerian. Därmed är samtliga 6 500 kvadratmeter uthyrda.
– Omdaningen och uthyrningen av kontoren ligger helt i linje med AMF Fastigheters strategi att skapa kontor där företag och organisationer kan utvecklas och växa. Antalet besökare till Västermalmsgallerian beräknas öka markant med runt 200 000 per år. Detta i och med att Folktandvården tillhandahåller behandlingsrum, klinik och en akutmottagning och att Stockholms Syncentral erbjuder en specialistenhet för alla personer med synnedsättning i Stockholms län. I september kommer dessutom den totala butiksytan i Västermalmsgallerian utökas med 1000 kvm, säger Niclas Österberg, uthyrningschef kontor, AMF Fastigheter.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]