Foto: NREP.
Publicerat 17 mars, 2020

NREP rekryterar operativ chef

Maria Sahlén är ny operativ chef på fastighetsinvesteraren NREP i Sverige. Hon kommer närmast från PwC, där hon var partner och head of banking och capital markets.

I sin roll på PwC arbetade Maria Sahlén bland annat med etablerandet av Ektornet AB samt med aktörer som Vasakronan och Riksbyggen. Hon har även jobbat på GE i New York, Paris, München och Bryssel.

[ Annons ]

– Jag vill varmt välkomna Maria till teamet och jag är oerhört glad över att hon har valt att ansluta till oss. Hennes kompetens inom management kommer att bidra till att vi kan utveckla och effektivisera vår svenska verksamhet än mer. Marias internationella erfarenhet innebär dessutom att hon har en bred palett av perspektiv som vi ser kommer att stärka bolagets fortsatta utveckling, säger Stefan Wallander, vd för NREP i Sverige.

På NREP kommer Maria Sahlén att ansvara för det operativa arbetet i Sverige, men även bidra till bolagets satsning på nya och opportunistiska affärer.

– Jag har arbetat med NREP som konsult under en period och vet vilken inspirerande tillväxtresa bolaget befinner sig på. Därför är jag glad över att nu bli en del av teamet som driver utvecklingen av bolagets svenska verksamhet. Den kompetens och vilja att göra samhället ännu bättre som jag upplever finns hos NREP gör att jag är säker på att vi kommer kunna åstadkomma riktigt bra saker framöver. Nu ser jag fram emot att kavla upp ärmarna och sätta igång arbetet med mina nya kollegor, säger Maria Sahlén.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]