[ Annons ]

Foto: Atrium Ljungberg
Publicerat 14 mars, 2018

Norsk restaurangkedja öppnar i Forumgallerian

Den norska restaurangkedjan Egon fortsätter sin satsning på Sverige. I augusti öppnar konceptet i Forumgallerian i Uppsala.

Forumgallerian genomgår just nu en upprustning, och en rad nya restauranger, caféer och butiker är på väg att flytta in. Och enligt fastighetsägaren Atrium Ljungberg är Egon en viktig pusselbit på vägen till att göra Forumgallerian till ”en levande mötesplats”.

[ Annons ]

– Vår vision med Forumgallerian är att skapa en urban mötesplats mitt i city, en plats som lever under dygnets alla tider. Vi är väldigt glada över att Egon valt att etablera sin första restaurang i Uppsala hos oss. De har ett starkt och uppskattat koncept som tilltalar en bred målgrupp. Restaurangen ger nytt liv åt Forumtorget och hela den här delen av city, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

Restaurangen får två plan med 240 sittplatser inomhus och 100 sittplatser ute på Forumtorget. Inredningen får inspiration från den lokala historien.

– Uppsala är en intressant stad med närhet till Stockholm och vår första restaurang som ligger i Mall of Scandinavia. Dessutom påminner Uppsala om Trondheim i Norge där Egon har sitt huvudkontor. Städerna är lika i storlek, historia och inte minst att de båda har ett stort antal studenter. Förväntningarna på vår nya restaurang i Forumgallerian är höga och vi gläder oss över att öppna i augusti, säger Andreas Hegg, Operations manager på Egon.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]