Researrangören Steve Perryman Sport Travel har flyttat in i Norrviddens lokaler på Hamngatan 19 i Östersund.
Publicerat 13 juni, 2011

Norrvidden hyr ut till researrangör

Researrangören Steve Perryman Sport Travel har flyttat in i Norrviddens lokaler på Hamngatan 19 i Östersund.

Steve Perryman Sport Travel har genom lång erfarenhet och ett starkt kontaktnät i varje land goda ingångar till de största evenemangen inom sport och underhållning och kan därför erbjuda attraktiva helhetspaket. Researrangemang med inriktning mot fotboll, Formel 1 och NHL Hockey utgör bolagets mest efterfrågade tjänster. Ett exempel på gott och framgångsrikt samarbete är att Östersunds Fotbolls Klubb numera använder Steve Perryman Sport Travel som reseleverantör av sina resor utomlands, nu senast till Manchester.

[ Annons ]

– På vårt Östersundskontor arrangerar vi mest resor till ligafotboll i England, Italien och Spanien, forsätter Anders. Nu när det är lågsäsong i dom ligorna var det en bra tidpunkt för oss att flytta. Vi hade suttit i våra gamla lokaler i 10 års tid och behövde en nystart. Norrvidden kunde erbjuda precis vad vi behövde och vi är nu laddade att möta den högsäsong som brukar följa efter sommaren, menar Anders.

– Steve Perryman Sport Travel blir ett välkommet tillskott på Hamngatan, anser Gunilla Paulsson, kundansvarig på Norrvidden Fastigheter i Östersund. Det är ett väletablerat och erkänt bolag i Östersund och vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]