Foto: Nordic Wellness
Publicerat 12 september, 2019

Nordic Wellness till Floda torg

Svenska Hus hyr ut till Nordic Wellness på Floda torg, utanför Göteborg. Gymkedjan planerar en expressklubb på en yta om strax under 300 kvadratmeter och kontraktet är skrivet på tio år och

Uthyrningen omfattar ytor anpassade för gym i markplan på torget och inflyttning sker den 1 december 2019.

[ Annons ]

– Uthyrningen ligger helt i linje med vår strategi att genom aktiv förvaltning utveckla lokaler på Floda Torg. Vi är glada över att Nordic Wellness väljer att etablera sig här och ge Flodabon en större möjlighet till friskvård än tidigare. Vi önskar dem hjärtligt välkomna som hyresgäster och stort lycka till, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig region Göteborg, Svenska Hus.

Floda Torg ligger vid sjön Sävelången i Lerums kommun och har idag flera butiker och restauranger, såsom bland annat charkuteri, fiskaffär, vårdcentral, apotek och café.

– Väldigt kul att kunna medverka till lite folkhälsa och ett friskare Floda. Det är ett mysigt litet torg och det känns som att vi tillsammans med övriga aktörer blir en bra mix och gör det till ett levande litet torg, säger Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness.

 

 

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]