[ Annons ]

NordBygg som det tedde sig 2018. Foto: Bosse Lind
Publicerat 30 april, 2020

Nordbygg flyttas fram ytterligare

Den stora branschmässan Nordbygg, som i ett första steg flyttades fram till hösten, senareläggs nu ytterligare. Nytt datum är 20-23 april 2021.

För många i bygg- och fastighetsbranschen är Nordbygg på Stockholmsmässan en självklar mötesplats. Men av skäl som inte längre behöver förklaras gvar det omöjligt att genomföra mässan som skulle ha gått av stapeln i förra veckan.

Tanken var att kunna genomföra mässan till hösten i stället. Men mycket har hänt gällande den rådande Covid-19-situationen bara den senaste månaden, som bland annat har inneburit ytterligare begränsningar för allmänna sammankomster, förlängda reserestriktioner från UD samt förlängt inreseförbud till Sverige. Mässledningen resonerar att påverkan på näringslivet är mycket stor både nationellt och internationellt.

[ Annons ]

– Vi följer utvecklingen noga och lyssnar på våra kunder, och det är både deras och vår uppfattning att en flytt av Nordbygg till våren 2021 är den bästa lösningen i nuvarande situation, säger Peter Söderberg, projektchef för Nordbygg.

Därför tog man alltså beslut om en flytt till våren 2021, närmare bestämt 20-23 april 2021 – en tidpunkt som motsvarar ordinarie period på året för denna mässa.

– Vi vill ta ansvar för att kunna arrangera en fullödig mässa, både gentemot utställare och besökare, säger Peter Söderberg.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]